Skladnost s smernicami trajnostnega poročanja GRI

Ključne vsebine, ki jih predstavljamo v poročilu, izhajajo iz opravljanja dejavnosti, za katere je družba ELES zadolžena (razvoj in obratovanje prenosnega omrežja), določili pa smo jih v sodelovanju s predstavniki področij (Področje za upravljanje sredstev in projektov, Področje za infrastrukturo prenosnega omrežja, Področje obratovanja sistema, Področje podpornih dejavnosti, Področje za informatiko in telekomunikacije, Področje za strateške inovacije) ter vodji služb vodstva.

Čeprav smo začeli s prilagajanjem priprave določenih podatkov o našem poslovanju ter vplivih našega delovanja na družbo in okolje v skladu s smernicami GRI Standards, nekaterih razkritij še ne izpolnjujemo ali jih izpolnjujemo le delno, kar je v tabeli v nadaljevanju jasno označeno. V prihodnje si bomo prizadevali povečati skladnost poročanja s smernicami trajnostnega poročanja GRI, zato bomo nadaljevali prilagajanje zbiranja in priprave potrebnih podatkov.

Tako kot do zdaj bomo tudi v prihodnje na začetku koledarskega leta pripravili letno poročilo, ki bo zajemalo obdobje od 1. 1. do 31. 12. za preteklo leto.

Vprašanja v zvezi z letnim poročilom in njegovo usklajenostjo s smernicami trajnostnega poročanja GRI in načeli celovitega poročanja nam lahko pošljete na elektronski naslov info@eles.si.

GRI tabela

Splošna standardna razkritja

Splošna standardna razkritja za energetske družbe

Specifična standardna razkritja

Specifična standardna razkritja za energetske družbe

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.